Coronavirus

 Niets zo mooi als ondernemen … totdat er in ineens een virus is, dat de hele wereld volledig op z’n kop zet en waar iedereen door geraakt wordt. Wat de gevolgen van deze crisis precies zijn, weet nog niemand, helaas zullen we dat allemaal af moeten wachten. Gelukkig wordt er nu al gekeken naar maatregelen die de financiële problemen van ondernemers kunnen “verzachten”.

 

ZZP Boost Event

 Speciaal voor ZZP’ers uit Noordoost-Brabant organiseert ZZP Boost een gratis event op 12 september 2019 in Veghel.

Er zijn lezingen, workshops, inspiratietafels én natuurlijk een heleboel andere ZZP’ers om mee te netwerken. Kijk voor meer informatie en aanmelden op ZZP Boost Event. 

Wij zijn er, jij ook ?

 

Het begin van een nieuw ondernemersplatform

 Ondernemen is nog nooit zó populair geweest. Van huis uit, via internet, fulltime, parttime naast een baan of uitkering … mogelijkheden genoeg. Maar juist als starter of ZZP’er is het soms best lastig om te netwerken, jezelf op de kaart te zetten en je klanten te vinden. En hoe vinden je klanten jou ?  Promotie is vaak duur, en waar doe je dat het beste ? 

Het is ook wel fijn als je informatie bij elkaar kan vinden, zodat je niet urenlang hoeft te zoeken.

Of contact kan zoeken met mede ondernemers. Om eens te brainstormen, elkaar te helpen of samen te werken in grotere projecten.

 

Wij hebben dit zelf ook zo ervaren, bij het starten en ondernemen. En toen kwam de gedachte dat het toch mooi zou zijn dat, in plaats van allemaal zelf het wiel uit te vinden, er een platform zou zijn waar ondernemers, expertise en informatie verzameld is. En als je dat niet kan vinden, wat doe je dan als ondernemer ? Dan zorg je gewoon zelf dat het er komt… 

 

Talent uit je eigen regio

 De wereld wordt steeds kleiner, zeker met internet. Met een paar klikken kan je spullen bestellen vanuit Amerika of waar ook ter wereld. In winkelstraten overschaduwen de grote globale winkelketens de kleine plaatselijke winkeliers. Bedrijven worden overgekocht en moeten alsmaar groter. En het wordt er niet altijd beter van.

 

De reactie hierop is dat mensen meer en meer behoefte krijgen aan kleinschaligheid, en persoonlijk contact. Aan ondernemers met hart voor hun zaak en plezier in het werk. Die hun talenten blijven ontwikkelen.

Veel mensen ‘shoppen’ daarom ook liever lokaal en zoeken naar ondernemers in hun eigen regio.

Maar waar vind je die dan ? Op Let’sGetBizzy natuurlijk …