Wil je ook een profiel aanmaken of meer informatie over hoe het werkt ? Lees dan hier verder… 

 

Vormgeving, Webdesign, Social media en Marketing

Wat is er mooier dan je passie volgen ? Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent ?

Je bent ondernemer, ZZP’er of je wilt gaan starten. Je hebt een goed plan, product of dienst. En daar weet je waarschijnlijk alles van. Maar je hebt toch wel een website nodig. Een logo en huisstijl voor de herkenbaarheid. social media, marketing …. er komt van alles bij kijken. Focus jij je op de zaken waar jij verstand van hebt, dan kan ik je helpen met deze “randzaken” van je onderneming. Ik richt me vooral op vormgeving, webdesign, social media en marketing. Neem vrijblijvend contact met me op en vraag naar de mogelijkheden. 

 

Tai Chi, Feng Shou Kung Fu, Kids Kung Fu en Qigong

Lee Style Internal Martial Arts is een van de weinige in Nederland waar de Lee Style beoefend wordt. Dit is een authentieke stijl waarbij veel gebruik gemaakt wordt van de innerlijke kracht, en alle bewegingen zijn in perfecte harmonie en balans met elkaar. In de Lee Style komt de gevechtskunst (Martial Arts) nog duidelijk terug. Dit is natuurlijk goed te zien bij de Kung Fu lessen, maar het is ook de basis voor het hier in het westen meer bekende Tai Chi en Qigong, die vooral worden beoefend ter bevordering van ontspanning en gezondheid. 

Naast de wekelijkse lessen Kung Fu, Tai Chi en Kids Kung Fu, worden er ook regelmatig activiteiten georganiseerd. Instromen in de lessen is het hele jaar door mogelijk.
Bij interesse in de lessen of vragen over Lee Style Internal Martial Arts kun je altijd even contact opnemen.

Loopbaanbegeleider, Trainer, Coach en Onderwijsontwikkelaar

Met “AanZtot” wil ik beginnend leraren, studenten die uitvallen en mensen met een loopbaanvraagstuk begeleiden. ‘Tot’ staat voor training, onderwijs en trajecten op maat. Ik wil graag samen met jou je (persoonlijke) effectiviteit ontwikkelen. Door jou de juiste vragen te stellen wil ik je een zetje in de goede richting geven. Ik schuw de confrontatie niet en ik houd van een pragmatische aanpak. Mijn kernwaarden zijn; positiviteit, delen, samenwerking en groei. Dit alles met een enorme drive om het verschil te maken, een verandering in gang te zetten. Het zit in mijn natuur om kwaliteiten van mensen te zien en te vertalen naar passend en leuk werk, studie of houding. Ik heb geleerd de effectiviteit van anderen te vergroten en coaching technieken en -instrumenten hierbij in te zetten. Dat kan zowel voor persoonlijke coaching als voor trainingen of vernieuwingen in het onderwijs.

“Niets is onmogelijk als je het maar graag genoeg wilt”.

Krav Maga, Selfdefence

Krav Maga is een realistisch zelfverdedigingssysteem uit Israël. Het is geschikt voor man en vrouw, jong en oud. Doordat er vanuit reflexmatige reacties / bewegingen getraind wordt, is het makkelijk aan te leren. Je leert om te gaan met diverse situaties, zoals aangevallen worden door meerdere tegenstanders, of door iemand met een wapen! Wij leren jou jezelf veiliger en zelfverzekerder te voelen, iets waar in deze tijd een groot tekort aan is, vinden wij! Wij onderscheiden onszelf door ons te richten op de realistische kant van zelfverdediging. Wij doen dus niet aan tikkertje of balspelen, maar beginnen meteen met the real deal. Je leert jezelf dan ook al snel te verdedigen tegen meerdere / gewapende tegenstanders i.p.v. pas na jaren trainen.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de ‘International Security School’, een school waar persoonsbeveiligers, air marshalls en anti terreureenheden worden opgeleid.

Wij geven les op locaties in Den Bosch, Vlijmen en Drunen! Aan Kinderen en Volwassenen!!

Sensi-Therapie, Mano Therapie, Reiki en Kaartleggen

Met liefde help ik op basis van Sensi-Therapie mensen met zowel lichamelijke als emotionele klachten. Sensi-Therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen. Ik heb ervaren dat de deze therapie van korte duur kan zijn en heel snel resultaat kan geven. Mijn Sensi-behandelingen zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Voorbeelden van klachten zijn: vermoeidheid, hoofdpijn, stress, burn-out klachten, darmklachten, allergieën, huidaandoeningen, problemen door verhoogde gevoeligheid (HSP), slechte concentratie etc. Sensi-Therapie is ook geschikt voor volwassenen en kinderen die het “label” AD(H)D, PDD NOS, hechtingsstoornis of een ander labeltje hebben gekregen.

Daarnaast geef ik cursussen Mano Therapie, Reiki en kaartleggen (ik werk met de Lenormand kaarten), ik geef Reiki-behandelingen en -inwijdingen, en ik werk met Young Living essentiële oliën.

Neem voor meer informatie over de behandelingen en cursussen contact met me op.

Administraties en Belastingen

WRS Administratie is een administratie en belastingadvies kantoor in ’s-Hertogenbosch en we bieden onze diensten aan MKB en particulieren in heel Nederland.
Wij verwerken en controleren uw financiële overzichten maandelijks of per kwartaal. Door samenwerking met een geregistreerde Fiscaal Adviseur zijn wij hierdoor in staat om nauwkeurige resultaten op het juiste moment te leveren, deze te analyseren en advies te geven dat past bij uw financiële positie.
We geven u graag de tijd die u nodig heeft en helpen u bij het ophelderen van alle financiële en fiscale informatie over uw onderneming. Wij staan u graag bij zodat u alle tips en adviezen op de juiste manier toepast. Klanttevredenheid is ons doel !

Vormgeving, Webdesign en Communicatie

Hageheld Studio’s uit de regio Rosmalen / ‘s-Hertogenbosch is de grafische ontwerpstudio van Ton van Eck. Met al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van vormgeving en communicatie. Behalve gevoel voor vorm, oog voor detail en voor kleur, is luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers een belangrijk issue. Heeft u vragen of hulp nodig, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

 

 

Kleding, relatiegeschenken en promotiemateriaal

ANNO1970 is een totaal leverancier van relatiegeschenken, promotiemateriaal en kleding. Of u nu een polo, jas, weggeef pen, pepermunt met logo of een Custom Made keycord wenst, we kunnen het maken voor u. Onze professionele artwork afdeling zorgt ervoor dat u vooraf ziet wat u koopt!
Wij zorgen voor een passend logo / tekst op de door u uitgekozen artikelen. We staan voor perfectie én dat met meer dan 55.000 artikelen.
Meer info? Bel of mail en we maken een afspraak.